Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"T. Erickson-Gini"'
Publikováno v:
Biogeosciences, Vol 18, Pp 3331-3342 (2021)
Biological rock crusts (BRCs) are ubiquitous features of rock surfaces in drylands composed of slow-growing microbial assemblages. BRC presence is often correlated with rock weathering, soiling effect or mitigating geomorphic processes. However, thei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/934c30e1362042dabdfedc80a43ce7c5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
T. Erickson-Gini
Publikováno v:
Journal of Arid Environments. 86:50-54
For many decades, the agricultural installations present throughout the hyper-arid Negev Highlands in southern Israel have been attributed to the ancient Nabataeans. In this article, the origin of this theory will be examined together with past and c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.