Zobrazeno 1 - 10
of 127
pro vyhledávání: '"T. Buaboocha"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biologia Plantarum, Vol 63, Iss 1, Pp 335-342 (2019)
Various physiological and biochemical parameters associated with improved salinity tolerance in the transgenic rice lines overexpressing OsCaM1-1 gene and wild-type KDML105 were compared 3 d after exposure to 150 mM NaCl. The results showed higher re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa4fb97283b14d0083e15409c720d6bf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biologia Plantarum, Vol 59, Iss 3, Pp 547-553 (2015)
The effects of proline and/or glycine betaine (GB) application on growth, photosynthetic pigments, H2O2 content, and activities of antioxidant enzymes in rice (Oryza sativa L. cv. KDML105) under salt stress were investigated. The H2O2 content and the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/caeb6c56e84a4ddc8d616f3a0ba749d7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biologia plantarum. 63:335-342
Various physiological and biochemical parameters associated with improved salinity tolerance in the transgenic rice lines overexpressing OsCaM1-1 gene and wild-type KDML105 were compared 3 d after exposure to 150 mM NaCl. The results showed higher re
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.