Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"T. Borpuzari"'
Publikováno v:
INDIAN JOURNAL OF ANIMAL HEALTH.
Autor:
M. Raquib, M. Hazarika, T. Borpuzari, R. A. Hazarika, Saurabh Kumar Laskar, Girindra Kumar Saikia
Publikováno v:
Asian Journal of Dairy and Food Research.
Background: The present study was undertaken to study the effect of different packaging methods on the shelf-life of iron fortified mozzarella cheese prepared from cow milk, goat milk and mixed milk using kiwi fruit extract.Methods: Mozzarella cheese
Autor:
P. Gogoi R.N. Borpuzari, T. Borpuzari
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 6:734-742
Autor:
G. K. Saikia, D. R. Nath, D. Bhuyan, M. Hazarika, S. Choudhury, P. Doley, T. Borpuzari, R. A. Hazarika
Publikováno v:
Asian Journal of Dairy and Food Research.
A study was conducted to investigate the effect of certain phytoingredients on the physico-chemical and sensory qualities of dry pork cubes dried by solar and oven drier. Oven-drying was done at 60°C while solar drying was done at 55-60°C. The resu
Wet cured pork hams were inoculated with a mixed starter cultures comprising of Lactobacillus acidophilus and Micrococcus varians M483 at the dose level of 106 cfu/g and the un inoculated hams served as controls. The amino acid profile of hams of the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::348a20a06857f52a7fac7bdc5c7df51c
https://europepmc.org/articles/PMC4519462/
https://europepmc.org/articles/PMC4519462/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.