Zobrazeno 1 - 10
of 127
pro vyhledávání: '"T. Ayasan"'
Autor:
H. Panahi, M. Bouyeh, D. Behzadpour, A. Seidavi, J. Simões, Vincenzo Tufarelli, V.N. Staffa, A. Tinelli, T. Ayasan, V. Laudadio
Publikováno v:
Journal of the Indonesian Tropical Animal Agriculture, Vol 44, Iss 4, Pp 372-381 (2019)
The aim of this study was to evaluate the effect of simvastatin (SIM) and L-carnitine (LC) additives and their interactions, on productive performance and carcass quality of broilers. For this purpose, a feeding trial was conducted, under 3×3 factor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cecdd183baa6498e9ef4cc640e0cc6db
Publikováno v:
Περιοδικό της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας; Τόμ. 72 Αρ. 4 (2021); 3511-3518
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 72 No. 4 (2021); 3511-3518
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 72 No. 4 (2021); 3511-3518
ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Non-antibiotic feed additives are nowadays increasingly used in animal feed industry as more and more reports are surfaced on antibiotic resistance. This study quantified the effects of enzymes and ye
Non-antibiotic feed additives are nowadays increasingly used in animal feed industry as more and more reports are surfaced on antibiotic resistance. This study quantified the effects of enzymes and ye
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Περιοδικό της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας; Τόμ. 72 Αρ. 3 (2021); 3185-3194
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 72 No. 3 (2021); 3185-3194
Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society; Vol. 72 No. 3 (2021); 3185-3194
ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΡΙΛΗΨΗ
The present study was carried out to examine the effect of dietary protein levels (18, 20, and 22%) and addition of cold-pressed oils (no addition, 1 g thyme, 1 g oregano, and 0.5 g thyme + 0.5 g oreg
The present study was carried out to examine the effect of dietary protein levels (18, 20, and 22%) and addition of cold-pressed oils (no addition, 1 g thyme, 1 g oregano, and 0.5 g thyme + 0.5 g oreg
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Volume: 21, Issue: 2, Article number: eRBCA-2019-0982, Published: 14 NOV 2019
Brazilian Journal of Poultry Science v.21 n.2 2019
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 21, Iss 2 (2019)
Brazilian Journal of Poultry Science v.21 n.2 2019
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 21, Iss 2 (2019)
Thiorecioxin reductases (TrxRs) are selenocysteine-containing flavoenzymes that reduce Trxin NADPH-dependent manner. In the view of the direct vital role of TrxR in a wide range of biochemical and physiological processes, methods to inhibit this enzy
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fc98797514ef8ed879ac914e062bc57f
https://hdl.handle.net/20.500.12501/3036
https://hdl.handle.net/20.500.12501/3036
Autor:
Hakan Inci, Ahmet Yusuf Şengül, Şenol Çelik, T. Ayasan, Bünyamin Söğüt, Adil Kayaokay, Turgay Şengül
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science v.20 n.2 2018
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science, Volume: 20, Issue: 2, Pages: 273-280, Published: APR 2018
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 20, Iss 2, Pp 273-280
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science, Volume: 20, Issue: 2, Pages: 273-280, Published: APR 2018
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 20, Iss 2, Pp 273-280
In this study, the influence of carcass parts weights (thigh, breast, wing, back weight, gizzard, heart, and feet) on whole carcass weight of white turkeys (Big-6) was analyzed by regression analysis based on ridge regression and factor analysis scor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a6f6c4a74cbc37171a9bdba5083fe2fc
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2018000200273
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2018000200273