Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"T. Amza"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 67, Iss 1, Pp e117-e117 (2016)
This study examined the physicochemical characteristics and antioxidant activities of oils extracted from gingerbread plum kernels grown in two different areas (Niger and Guinea). The oil contents were found to be significantly different (P ≤ 0.05)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2f0a9c415334bb68093d2ee778ad7d3
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 62, Iss 3, Pp 290-298 (2011)
The In-vitro protein digestibility, protein nutritional quality and functional characteristics (protein solubility, water/oil binding capacity, emulsifying capacity and foaming capacity) of gingerbread plum and peanut seed flour were studied. Among t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/695169ee916e461891f3b38a0ac27ac5
Publikováno v:
Revista de chirurgie, oncologie, radiologie, o. r. l., oftalmologie, stomatologie. Seria: Oftalmologie. 25(2)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.