Zobrazeno 1 - 10
of 370
pro vyhledávání: '"T. Alter"'
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 20, Iss 1, Pp 1-17 (2020)
Abstract Background Campylobacter is the most commonly reported causative agent of foodborne bacterial infection in Germany, and contaminated chicken meat is an important source of this zoonotic agent. The aim of this study was to determine the knowl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d25cfe1fd81142b0996a3f6bd2a87ba2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
B. Korkmaz, F. Reich, T. Alter, J. Steinhoff-Wagner, D. Maaz, C. Gremse, A. Haase, A. Mader, H.A. Schafft, N. Bandick, K. Nöckler, M. Lahrssen-Wiederholt
Publikováno v:
Food Control. 141:109141
Ensuring good game meat hygiene is a challenge in the hunting supply chain. Game carcasses can be soiled with intestinal contents or other substances from the environment due to hunting and handling practices. This soiling can increase the microbial
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
T. Alter, B. Hensel, R. Grossfeld, U. Jakop, F. Schröter, M. Jung, S. Orquera, A. Rößner, C. Simmet, Martin Schulze
Publikováno v:
Theriogenology. 173
The conventional storage temperature of 16-18 °C provides optimal conditions for the preservation of boar sperm quality, which are extremely cold sensitive cells. On the other hand, however, it requires the addition of antibiotics to inhibit bacteri