Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"T., Sharanappa"'
Publikováno v:
Journal of food science and technology. 53(12)
The proximate composition and bioactive components were screened in eight wheat bran cultivars such as UAS (304, 415, 428), DWR (162, 185, 1006) and DDK (1025, 1029). The results showed that carbohydrate content ranged from 62.3 to 73.9%, protein 11
Publikováno v:
Molecular Nutrition & Food Research. 62:1700511
Scope: Diabetic nephropathy (DN) is a micro-vascular complication of chronic diabetes. Sterol regulatory element binding protein1 (SREBP1) participation in the development of DN is reported. Oryzanol concentrate (OC) at 0.1% and 0.3% is tested for it
Autor:
G., Bhaskaragoud, V., Geetha, T., Sharanappa, A. S., Mohan Kumar, C., Hema Kumar, G., Suresh Kumar
Publikováno v:
Molecular Nutrition & Food Research; Apr2018, Vol. 62 Issue 8, p1-1, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.