Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"T., Sathyan"'
Autor:
T., Sathyan1, N., Sathiah1 nsathiah@gmail.com, S., Mohankumar2, V., Balasubramani2, E., Kokiladevi2, R., Ravikesavan3, T., Srinivasan3, J. S., Kennedy4
Publikováno v:
Journal of Current Crop Science & Technology. Jun2022, Vol. 109 Issue 4-6, p1-14. 14p.
Publikováno v:
International Journal of Plant & Soil Science. :31-38
The fall armyworm (FAW), Spodoptera frugiperda (J.E. Smith) (Lepidoptera: Noctuidae), is an invasive insect pest of India native to the Western Hemisphere. The pest damages more than 350 plant species. FAW is genetically divided into two strains viz.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Indian Journal of Plant Genetic Resources. 35:169-177
Ginger (Zingiber officinale) has been traditionally employed in south East Asia as well as India and China for treatment of nausea, asthma, fever, vomiting, cough, constipation, pain, arthritis, inflammation, etc. This chapter discusses the phytochem
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::98f96aa00cb25e8d9c2d3baf547a9936
https://doi.org/10.4018/978-1-6684-3546-5.ch033
https://doi.org/10.4018/978-1-6684-3546-5.ch033
Autor:
T. Sathyan, Surya Raj, P. Sivakumar, Arjun Pandiyan, Kaliyaperumal Ashokkumar, M. K. Dhanya, M. Murugan
Publikováno v:
Advances in Research. 17:1-8
Autor:
T., Srinivasan, B., Vinothkumar, P. S., Shanmugam, V., Baskaran, G., Arulkumar, J. N., Prithiva, T., Sathyan, S. V., Krishnamoorthy, N., Muthukrishnan, K., Prabakar, N., Sathiah
Publikováno v:
Journal of Current Crop Science & Technology; Sep2022, Vol. 109 Issue 7-9, p1-13, 13p
Autor:
M. Murugan, M. K. Dhanya, Kaliyaperumal Ashokkumar, T. Sathyan, Thomas D. Warkentin, Surya Raj, Arjun Pandian, P. Sivakumar
The objective of this study was to examine the bioactive flavonoids and carotenoids concentration in fifteen south Indian spice and two tree nut species using high performance liquid chromatography (HPLC). Among four flavonoids, catechin concentratio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::88f0b6d2fbd28579e87ff3caca3dbc85
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rajeev Jayadevan, Farish Shams, Praveen Kumar, Premna Subin, Vani Krishna, Ommega Internationals, PadmaKumar RamaKrishna Pillai, Madhukara Pai, Sulfia Jabbar, Anithadevi T Sathyan, Shaji P.G, Padmakumar Ramakrishnapillai
Publikováno v:
Journal of Diabetes and Obesity. 2:1-5