Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"T Rajcic De Rezende"'
Autor:
T Schönberger, R Bachmann, N Gerhardt, J Panzer, K Meyer, M Romoth, J Teipel, A Scharinger, M Weber, T Kuballa, M Maiwald, S Esslinger, C Fauhl-Hassek, B Horn, J Riedl, R Becker, E Annweiler, M Meier, M Ohmenhäuser, H U Waiblinger, V Schilling, J Maier, V Gottstein, J Keller, D W Lachenmeier, M Mahler, T Rajcic De Rezende, K Sommerfeld, S Weber, B Gutsche, C Decker, J Geisser, C Kunz, W Behrens, M Friesen, D Jansen, M Kronen, B Salzmann, H Zipper, T Resler, F Ulberth, C Loerchner, V Bäumer, P Kürbel, C Patz, A Ferner, S Weiß, M Last, J Riehle, M Burre, A Mohring, J Zahlbach, M Bunzel, U Jost, J P Schroer, M Kaufmann, L Wagner, M Schmidt, O Krenz, A Hermann, T Sonntag, S Wetzel, R Preissler, D Kern, J Ammon, K Kaltenbach, I Haase, K Speer, J Liermann, S Schwarzinger, T Hackl, M Buchweitz, M Stoyke
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a5c606560ccb8ba814624000cf6eefd6
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 76
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 75
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Environmental Analytical Chemistry; Oct2024, Vol. 104 Issue 12, p2912-2931, 20p
Autor:
Barrea, Luigi, Pugliese, Gabriella, Frias-Toral, Evelyn, El Ghoch, Marwan, Castellucci, Bianca, Chapela, Sebastián Pablo, Carignano, María de los Angeles, Laudisio, Daniela, Savastano, Silvia, Colao, Annamaria, Muscogiuri, Giovanna
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2023, Vol. 63 Issue 9, p1238-1261, 24p
Autor:
Bosso, Henrique, Barbalho, Sandra Maria, de Alvares Goulart, Ricardo, Otoboni, Alda Maria Machado Bueno
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2023, Vol. 63 Issue 3, p394-410, 17p
Publikováno v:
Lebensmittelchemie; Sep2022 Supplement 2, Vol. 76, pS2-297-S2-297, 1p