Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"T Omole"'
Autor:
Ramya Raghupathi, Jay Pathmanathan, Danielle A. Becker, Armina T Omole, Taneeta M. Ganguly, James J Gugger, Barbara M. Decker, Michael A. Gelfand, Russell T. Shinohara, Erin C. Conrad, Etsegenet F. Tizazu, Nanak Chugh, Kathryn A. Davis, Colin A Ellis
Publikováno v:
J Clin Neurophysiol
Introduction The authors tested the hypothesis that the EEG feature generalized polyspike train (GPT) is associated with drug-resistant idiopathic generalized epilepsy (IGE). Methods The authors conducted a single-center case-control study of patient
Autor:
Olutayo T. Omole
Publikováno v:
TEXILA INTERNATIONAL JOURNAL OF ACADEMIC RESEARCH. :24-32
Virtual teaching and learning have been part of the integration of the use of technological tools in this digital age and new normal. The formation of a knowledge society and the digital storage of development of modern civilization culture still rem
Autor:
O Olajide, P Okonkwo, O Ajayi, D Adetoye, O Ogunsola, O Ibiloye, T Omole, O Elujide, O Ayinde
Publikováno v:
Journal of Community Medicine and Primary Health Care; Vol. 34 No. 1 (2022); 23-37
Background: The World Health Organization (WHO) recommends the use of Isoniazid Preventive Therapy (IPT) among People Living with HIV (PLHIV) to reduce morbidity and mortality from Tuberculosis (TB). This study assessed the rate of IPT completion and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. 96:403-409
Small scale mashes (50 g total grist) with grists containing high proportions of raw sorghum (50%–80% malt replacement) showed high values of extract recovery and produced worts of lower total nitrogen, free amino nitrogen, viscosity and colour but
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.