Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"T Ledina"'
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
Spore-forming bacteria form the most diverse and most complex group of bacteria in terms of their elimination from the dairy chain, due to their ability to form highly resistant spores. As ubiquitous microorganisms, spore-formers can enter the produc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::288c2d7a74ee2d81aee44a1723acbfbc
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2299
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2299
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
60th International Meat Industry Conference (MEATCON2019)
Quality, processing ability and sensory properties of milk are highly correlated with content and composition of milk fat. Biologically active lipid substances are primarily saturated fatty acids (SFAs), monounsaturated fatty acids (MUFAs; linoleic a
Publikováno v:
Veterinarski žurnal Republike Srpske
Probiotici se definišu kao živi mikroorganizmi koji, kada se unesu, pokazuju blagotvoran efekat na domaćina. Mnogi sojevi iz roda Lactobacillus imaju status probiotika. Nedostatak gena za prenošenje rezistencije na antibiotike jedan je od ključn
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::63b9b9f29ae649c8d6c1a09ffedd21c8
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2107
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2107
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.