Zobrazeno 1 - 10
of 1 157
pro vyhledávání: '"T H, Jukes"'
Autor:
Van Reen, R.
Publikováno v:
The Quarterly Review of Biology, 1957 Jun 01. 32(2), 195-195.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2816182
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H. Haenel
Publikováno v:
Food / Nahrung. 26:723-723
Autor:
R. van Reen
Publikováno v:
The Quarterly Review of Biology. 32:195-195
Autor:
T. H. Jukes, E. L. R. Stokstad
Publikováno v:
Proceedings of the Society for Experimental Biology and Medicine. Society for Experimental Biology and Medicine (New York, N.Y.). 62(2)
The absence of considerable quantities of “free” L. casei factor from concentrated anti-pernicious-anemia liver extracts1 is in contrast with the effect of the “liver” form of L. casei factor in producing remission of pernicious anemia.2-4 Th
Autor:
T H, JUKES, E L R, STOKSTAD
Publikováno v:
The Journal of biological chemistry. 168(2)
Publikováno v:
The Journal of nutrition. 33(1)
Autor:
T H Jukes, E. L. R. Stokstad
Publikováno v:
Proceedings of the Society for Experimental Biology and Medicine. Society for Experimental Biology and Medicine (New York, N.Y.). 63(1)
Autor:
T H, JUKES
Publikováno v:
Journal of the American Dietetic Association. 23(3)
Publikováno v:
Federation proceedings. 6(1)