Zobrazeno 1 - 10
of 1 082
pro vyhledávání: '"T Grune"'
Publikováno v:
Journal of Lipid Research, Vol 38, Iss 8, Pp 1660-1665 (1997)
The metabolism of the cytotoxic lipid peroxidation product 4-hydroxynonenal was studied in perfused rat kidney. We investigated the total capacity of the rat kidney to metabolize 4-hydroxynonenal (HNE) and quantified the metabolites in the venous eff
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2366e6aefe784394b1b11011468e4ba7
Publikováno v:
Journal of Lipid Research, Vol 38, Iss 3, Pp 612-622 (1997)
4-Hydroxynonenal (HNE) is a major aldehydic product of lipid peroxidation known to exert several biological and cytotoxic effects. The metabolic fate of this aldehyde was investigated in hepatocytes as a cell type with a rapid HNE degradation. The ex
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fcfbbdb64f92449983625512aea204ae
Autor:
L. Kananen, L. Enroth, J. Raitanen, J. Jylhävä, A. Bürkle, M. Moreno-Villanueva, J. Bernhardt, O. Toussaint, B. Grubeck-Loebenstein, M. Malavolta, A. Basso, F. Piacenza, S. Collino, E. S. Gonos, E. Sikora, D. Gradinaru, E. H. J. M. Jansen, M. E. T. Dollé, M. Salmon, W. Stuetz, D. Weber, T. Grune, N. Breusing, A. Simm, M. Capri, C. Franceschi, P. E. Slagboom, D. C. S. Talbot, C. Libert, S. Koskinen, H. Bruunsgaard, ÅM. Hansen, R. Lund, M. Hurme, M. Jylhä
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-14 (2021)
Abstract Self-rated health (SRH) is one of the most frequently used indicators in health and social research. Its robust association with mortality in very different populations implies that it is a comprehensive measure of health status and may even
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec3100dbf08d46afb0d1b28e54063f69
Autor:
T. Grune
This publication contains an extensive overview of free radicals and diseases, including both basic science approaches and clinical applications. The research of the last decades has contributed substantially to the understanding role and function of
Autor:
J. Egea, I. Fabregat, Y.M. Frapart, P. Ghezzi, A. Görlach, T. Kietzmann, K. Kubaichuk, U.G. Knaus, M.G. Lopez, G. Olaso-Gonzalez, A. Petry, R. Schulz, J. Vina, P. Winyard, K. Abbas, O.S. Ademowo, C.B. Afonso, I. Andreadou, H. Antelmann, F. Antunes, M. Aslan, M.M. Bachschmid, R.M. Barbosa, V. Belousov, C. Berndt, D. Bernlohr, E. Bertrán, A. Bindoli, S.P. Bottari, P.M. Brito, G. Carrara, A.I. Casas, A. Chatzi, N. Chondrogianni, M. Conrad, M.S. Cooke, J.G. Costa, A. Cuadrado, P. My-Chan Dang, B. De Smet, B. Debelec-Butuner, I.H.K. Dias, J.D. Dunn, A.J. Edson, M. El Assar, J. El-Benna, P. Ferdinandy, A.S. Fernandes, K.E. Fladmark, U. Förstermann, R. Giniatullin, Z. Giricz, A. Görbe, H. Griffiths, V. Hampl, A. Hanf, J. Herget, P. Hernansanz-AgustÃn, M. Hillion, J. Huang, S. Ilikay, P. Jansen-Dürr, V. Jaquet, J.A. Joles, B. Kalyanaraman, D. Kaminskyy, M. Karbaschi, M. Kleanthous, L.O. Klotz, B. Korac, K.S. Korkmaz, R. Koziel, D. KraÄun, K.H. Krause, V. KÅen, T. Krieg, J. Laranjinha, A. Lazou, H. Li, A. MartÃnez-Ruiz, R. Matsui, G.J. McBean, S.P. Meredith, J. Messens, V. Miguel, Y. Mikhed, I. Milisav, L. MilkoviÄ, A. Miranda-Vizuete, M. MojoviÄ, M. Monsalve, P.A. Mouthuy, J. Mulvey, T. Münzel, V. Muzykantov, I.T.N. Nguyen, M. Oelze, N.G. Oliveira, C.M. Palmeira, N. Papaevgeniou, A. PaviÄeviÄ, B. Pedre, F. Peyrot, M. Phylactides, G.G. Pircalabioru, A.R. Pitt, H.E. Poulsen, I. Prieto, M.P. Rigobello, N. Robledinos-Antón, L. RodrÃguez-Mañas, A.P. Rolo, F. Rousset, T. Ruskovska, N. Saraiva, S. Sasson, K. Schröder, K. Semen, T. Seredenina, A. Shakirzyanova, G.L. Smith, T. Soldati, B.C. Sousa, C.M. Spickett, A. Stancic, M.J. Stasia, H. Steinbrenner, V. StepaniÄ, S. Steven, K. Tokatlidis, E. Tuncay, B. Turan, F. Ursini, J. Vacek, O. Vajnerova, K. Valentová, F. Van Breusegem, L. Varisli, E.A. Veal, A.S. Yalçın, O. Yelisyeyeva, N. ŽarkoviÄ, M. Zatloukalová, J. Zielonka, R.M. Touyz, A. Papapetropoulos, T. Grune, S. Lamas, H.H.H.W. Schmidt, F. Di Lisa, A. Daiber
Publikováno v:
Redox Biology, Vol 14, Iss , Pp 694-696 (2018)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f3aaa00fa9044048a5a2e6b7c0610f0
Autor:
D. Pellowski, G. Pohl, T. Heinze, M. Tuchtenhagen, D. Weber, S. Baldermann, T. Grune, T. Schwerdtle
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 77
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 77
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.