Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"T Estiasih"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 75, Iss 2 (2024)
Fish viscera is a by-product of fish processing that has limited use as added-value products. The current issue of circular economy to produce recycled and zero waste products, therefore, the utilization of fish viscera for valuable products is impor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c78a5b94bddc4ac4b58e1e34d2837f16
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
null Ismawati, null R. Yuniastri, null N. Huzaimah, null T. Estiasih, null E. Martati, null D. Tarmadi, null W. Fatriasari, E. T. Arung, null M. Ismayati
Publikováno v:
RASAYAN Journal of Chemistry. :87-94
This is the first study on the antioxidant activity and chemical analysis with PyGCMS of leave extract (B. pilosa, H. corymbosa, and P. pellucida) originating from the Sumenep regency, Indonesia. The higher yield extracts were B-1 and P-1, about 19.3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 1153:012027
This paper focus on identify the potency of rural area using Participatory Rural Appraisal (PRA). Some alternative of development strategies are discuss followed by the sensitivity of internal and external factors. In addition to PRA, data collection
Publikováno v:
Food Research. 5
Sorghum seeds have good nutrition for human health. Therefore, preparation for food needs to be done by various methods. This study aimed to investigate the physicochemical properties of sorghum flour at various particle sizes obtained from soaked se
Publikováno v:
Russian Journal of Agricultural and Socio-Economic Sciences. 80:452-462
Publikováno v:
Russian Journal of Agricultural and Socio-Economic Sciences, Vol 79, Iss 7, Pp 308-316 (2018)
The bitter melon nutritious profile which was full of nutrition all contributed to flexibility towards curing some kind of diseases. The purpose of the research is to investigate nutritious composition of bitter melon (Momordica charantia L.). The pa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.