Zobrazeno 1 - 10
of 140
pro vyhledávání: '"T Eklund"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry. 58:67-76
A comparative method based on thermogravimetry is applied in order to characterise chemically functionalised surfaces. The mass loss of silica modified with γ-aminopropyl-trimethoxysilane (γ-APS) adsorbed from a range of solvents is interpreted by
Publikováno v:
Combustion Science and Technology. 128:49-72
This study concerns helium smoke simulators which have been used for simulating smoke spread in aircraft cabins during inflight tests. The smoke from cabin fires is buoyant due to higher temperatures, compared to the surroundings. However, the smoke
Autor:
Inger Marie Skirdal, T. Eklund
Publikováno v:
Journal of Applied Bacteriology. 74:191-195
The minimum growth-inhibitory concentration of sorbic acid has been determined for Penicillium chrysogenum, Cladosporium cladosporioides and Ulocladium atrum at pH 4.1-7.6 by using a microculture technique. This technique had earlier been applied to