Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"T Bintsis"'
Autor:
P. Papademas, T. Bintsis
Publikováno v:
Encyclopedia of Dairy Sciences ISBN: 9780128187678
Non-bovine milk cheeses, although mainly produced in the Mediterranean basin, are widely accepted and enjoyed worldwide. This chapter discusses the importance of non-bovine milk cheeses for local economies, cultural heritage and the role in preservin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f326ca3c7991563c0e01cf8514fe881f
https://hdl.handle.net/20.500.14279/26624
https://hdl.handle.net/20.500.14279/26624
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Richard K. Robinson, T Bintsis
Publikováno v:
Food Chemistry. 88:435-441
The influence of adjunct brine cultures on the volatile compounds in Feta-type cheeses made from bovine milk was studied. Four batches of brine were produced: one with no added adjuncts, a second containing Lactobacillus paracasei subsp. paracasei ,
Autor:
T. Bintsis
Publikováno v:
Brined Cheeses
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c2e094f043734a0594a2e40df80d7121
https://doi.org/10.1002/9780470995860.ch9
https://doi.org/10.1002/9780470995860.ch9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of applied microbiology. 95(1)
Aims: The study of peptidase, esterase and caseinolytic activity of Lactobacillus paracasei subsp. paracasei, Debaryomyces hansenii and Sacchromyces cerevisiae isolates from Feta cheese brine. Methods and Results: Cell-free extracts from four strains
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.