Zobrazeno 1 - 10
of 4 577
pro vyhledávání: '"T, Sugawara"'
Autor:
Marta Imamura, Gilson T. Shinzato, André T. Sugawara, Sabrina Saemy Tome Uchiyama, Denise Matheus, Marcel Simis, Denise Vianna Machado Ayres, Artur C. A. dos Santos, Tatiane Assone, Vinícius Delgado Ramos, Felipe Fregni, Linamara R. Battistella
Publikováno v:
Frontiers in Medicine, Vol 9 (2022)
BackgroundKnee osteoarthritis (OA) is a leading cause of disability in the elderly population. Chronic disabling pain is associated with maladaptive neuroplastic changes in brain networks, commonly associated with central sensitization. The main clin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e86b512e71f403680b38c6508f7e4e8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 18, Iss , Pp 968-985 (2015)
Biologically active compounds are considered as powerful food factors that elicit profound effects on the maintenance of human health, and disease prevention. The research into how bioactive compounds work and their role in disease prevention in vitr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f83ac26206ed451cbb816eebb8e40104