Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"T, Nickson"'
Autor:
Chandan Mahanta, Gustav Enmark, Daniel Nordborg, Ondra Sracek, Bibhash Nath, Ross T. Nickson, Roger Herbert, Gunnar Jacks, Abhijit Mukherjee, A.L. Ramanathan, Runti Choudhury, Prosun Bhattacharya
Publikováno v:
Journal of Hydrology: Regional Studies, Vol 4, Iss PA, Pp 154-171 (2015)
Study region: Arsenic enriched groundwater regime within low-industrialized Brahmaputra floodplains in Assam, NE India. Study focus: We examined the origin, distribution and processes of As release by investigating the salient groundwater chemistry a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff4ec5a8e95744c5a60317b9fa7fa203
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Veterinary record. 180(20)
Footpad dermatitis and hockburn are serious welfare and economic issues for the production of broiler (meat) chickens. The authors here describe the use of an inexpensive camera system that monitors the movements of broiler flocks throughout their li
Very little is known about the interactions of blood and fabric and how bloodstains on fabric are formed. Whereas the blood stain size for non-absorbent surfaces depends on impact velocity, previous work has suggested that for fabrics the blood stain
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e1575c9b17309e37e208fcd4cc26658a
http://dspace.lib.cranfield.ac.uk/handle/1826/14761
http://dspace.lib.cranfield.ac.uk/handle/1826/14761
Autor:
H Glick, Robert B. Horsch, M Vincent, J Purcell, T Nickson, J Montgomery, E Sachs, Gerard F. Barry, Roy L. Fuchs, Robert T. Fraley
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 2, No 2 (2002); 47-58
Plant biotechnology is safely bringing valuable new benefits to farmers around the world, including those in developing countries where the needs for food, nutrition and overall development may be greatest. >From the current base of experience, it is
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.