Zobrazeno 1 - 10
of 447
pro vyhledávání: '"T, Koriyama"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Cosmetic Science. 34:322-327
Moisturizers have beneficial effects in treating dry skin. The objective of this study was to evaluate the effect of orange roughy (Hoplostethus atlanticus) oil, a marine-derived wax ester, on skin dryness in comparison with a reference commercially
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
São Marcos, Bianca de França1 (AUTHOR) bianca.saomarcos@ufpe.br, Santos, Daffany Luana dos1 (AUTHOR) daffany.luana@ufpe.br, Sousa, Georon Ferreira de2,3 (AUTHOR) georon.sousa@gmail.com, Cruz, Leonardo Carvalho de Oliveira2,3 (AUTHOR) leonardo.oliveiracruz@ufpe.br, Barros, Bárbara Rafaela da Silva2,3 (AUTHOR) barbara.sbarros@ufpe.br, de Sena, Matheus Gardini Amâncio Marques1 (AUTHOR) matheus.gardini@ufpe.br, Santos, Vanessa Emanuelle Pereira1 (AUTHOR) vanessa.emanuelle@ufpe.br, Oliveira, Talita Helena de Araújo4 (AUTHOR) t.oliveira@qub.ac.uk, Lagos de Melo, Cristiane Moutinho2,3 (AUTHOR) cristiane.moutinho@ufpe.br, de Freitas, Antonio Carlos1 (AUTHOR) cristiane.moutinho@ufpe.br
Publikováno v:
Viruses (1999-4915). Nov2024, Vol. 16 Issue 11, p1731. 15p.
Publikováno v:
Journal of Food Science. 67:2352-2356
To elucidate the contribution of docosahexaenoic acid (DHA) in triacylglycerol to tuna oil specific taste effects, suppression of bitterness and enhancement of umami, we conducted sensory analysis employing an oil-in-water emulsion prepared with tast
Publikováno v:
Journal of Food Science. 67:868-873
To elocidate the effects of oils, particularly tuna oil, on taste perception, we conducted sensory analysis employing an oil-in-water emulsion prepared with basic taste substances and 3 oil species. Each type of oil extended perception retention, and