Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"T&O occurrence"'
Publikováno v:
Water Research X, Vol 11, Iss , Pp 100099- (2021)
Taste and odor (T&O) issues have been a major concern among drinking water utilities as source waters are becoming increasingly vulnerable to compounds released during algal blooms as well as non-algal compounds. While most of the literature focuses
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7d43a14cb454f909a7c06eb3a007fb0
Publikováno v:
Water Research X
Water Research X, Vol 11, Iss, Pp 100099-(2021)
Water Research X, Vol 11, Iss, Pp 100099-(2021)
Highlights • A SPME and GC-MS/MS based analytical method was developed and optimized for 18 T&O compounds. • Effect of different holding times on the stability of T&O compounds was evaluated. • Preservation with acid increased the holding times
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sesha Pochiraju S; Saint Louis University, St. Louis, MO, 63103, USA.; American Water, Belleville, IL, 62220, USA., Hoppe-Jones C; American Water, Belleville, IL, 62220, USA., Adams C; Saint Louis University, St. Louis, MO, 63103, USA., Weinrich L; American Water, Camden, NJ, 08102, USA.
Publikováno v:
Water research X [Water Res X] 2021 Mar 24; Vol. 11, pp. 100099. Date of Electronic Publication: 2021 Mar 24 (Print Publication: 2021).