Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Szwalbe, Agnieszka J."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Williams, Katherine, Szwalbe, Agnieszka J., de Mattos-Shipley, Kate M. J., Bailey, Andy M., Cox, Russell J., Willis, Christine L.
Publikováno v:
Natural Product Reports; Jan2023, Vol. 40 Issue 1, p128-157, 30p
Autor:
Williams, Katherine1 katherine.williams@oci.uni-hannover.de, Szwalbe, Agnieszka J.2, Mulholland, Nicholas P.3, Vincent, Jason L.3, Bailey, Andrew M.4, Willis, Christine L.2, Simpson, Thomas J.2, Cox, Russell J.1,2 russell.cox@oci.uni-hannover.de
Publikováno v:
Angewandte Chemie. 6/1/2016, Vol. 128 Issue 23, p6896-6900. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Szwalbe, Agnieszka J., Williams, Katherine, O'Flynn, Daniel E., Bailey, Andrew M., Mulholland, Nicholas P., Vincent, Jason L., Willis, Christine L., Cox, Russell J., Simpson, Thomas J.
Publikováno v:
Chemical Communications (Cambridge, England)
Byssochlamic acid and the novel heptadride, agnestadride A are biosynthesised via alternative dimerisations of a maleic acid monomer.
The filamentous fungus Byssochlamys fulva strain IMI 40021 produces (+)-byssochlamic acid 1, its novel dihydroa
The filamentous fungus Byssochlamys fulva strain IMI 40021 produces (+)-byssochlamic acid 1, its novel dihydroa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Szwalbe AJ; School of Chemistry , University of Bristol , Cantock's Close , Bristol , BS8 1TS , UK . Email: tom.simpson@bristol.ac.uk., Williams K; School of Chemistry , University of Bristol , Cantock's Close , Bristol , BS8 1TS , UK . Email: tom.simpson@bristol.ac.uk., Song Z; School of Chemistry , University of Bristol , Cantock's Close , Bristol , BS8 1TS , UK . Email: tom.simpson@bristol.ac.uk., de Mattos-Shipley K; School of Chemistry , University of Bristol , Cantock's Close , Bristol , BS8 1TS , UK . Email: tom.simpson@bristol.ac.uk., Vincent JL; Syngenta , Jealott's Hill International Research Centre , Bracknell , RG42 6EY , UK., Bailey AM; School of Biological Sciences , 24 Tyndall Avenue , Bristol , BS8 1TQ , UK., Willis CL; School of Chemistry , University of Bristol , Cantock's Close , Bristol , BS8 1TS , UK . Email: tom.simpson@bristol.ac.uk., Cox RJ; School of Chemistry , University of Bristol , Cantock's Close , Bristol , BS8 1TS , UK . Email: tom.simpson@bristol.ac.uk.; Institute for Organic Chemistry , Leibniz University of Hannover , 30167 , Germany.; BMWZ , Leibniz University of Hannover , 30167 , Germany., Simpson TJ; School of Chemistry , University of Bristol , Cantock's Close , Bristol , BS8 1TS , UK . Email: tom.simpson@bristol.ac.uk.
Publikováno v:
Chemical science [Chem Sci] 2018 Nov 26; Vol. 10 (1), pp. 233-238. Date of Electronic Publication: 2018 Nov 26 (Print Publication: 2019).