Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Szigeti Zsófia"'
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 18, Iss 3, Pp 126-128 (2014)
The strong connection between sodium intake and high blood pressure draws attention to the salt content of foodstuffs and initiated programs for reduction sodium chloride contents of foods. About 30% of sodium intake consumed by bakery products, ther
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c8ca788c78b340559a2395254bb337e3
Autor:
Worms, Isabelle A.M., Al-Gorani Szigeti, Zsofia, Dubascoux, Stephane, Lespes, Gaetane, Traber, Jacqueline, Sigg, Laura, Slaveykova, Vera I.
Publikováno v:
In Water Research January 2010 44(1):340-350
Autor:
Szigeti, Zsófia, Malon, Adam, Vigassy, Tamás, Csokai, Viktor, Grün, Alajos, Wygladacz, Katarzyna, Ye, Nan, Xu, Chao, Chebny, Vincent J., Bitter, István, Rathore, Rajendra, Bakker, Eric, Pretsch, Ernö
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 2006 572(1):1-10
Autor:
Plaza, Sonia, Szigeti, Zsófia, Geisler, Markus, Martinoia, Enrico, Aeschlimann, Beat, Günther, Detlef, Pretsch, Ernö
Publikováno v:
In Analytical Biochemistry 2005 347(1):10-16
Autor:
Szigeti, Zsófia, Bitter, István, Tóth, Klára, Latkoczy, Christopher, Fliegel, Daniel J., Günther, Detlef *, Pretsch, Ernö *
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 2005 532(2):129-136
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Plaza, Sonia1, Szigeti, Zsófia2, Geisler, Markus1 markus.geisler@botinst.unizh.ch, Martinoia, Enrico1, Aeschlimann, Beat3, Günther, Detlef3, Pretsch, Ernö2 pretsch@org.chem.ethz.ch
Publikováno v:
Analytical Biochemistry. Dec2005, Vol. 347 Issue 1, p10-16. 7p.
Autor:
Szigeti, Zsófia1, Bitter, István2, Tóth, Klára3, Latkoczy, Christopher4, Fliegel, Daniel J.4, Günther, Detlef4 guenther@inorg.chem.ethz.ch, Pretsch, Ernö1 pretsch@org.chem.ethz.ch
Publikováno v:
Analytica Chimica Acta. Mar2005, Vol. 532 Issue 2, p129-136. 8p.