Zobrazeno 1 - 10
of 113
pro vyhledávání: '"Szewczyk, Eligia"'
Autor:
Czarnecka, Kamila, Lisiecki, Pawel, Szewczyk, Eligia, Chufarova, Nina, Wójtowicz, Przemysław, Kręcisz, Paweł, Szymański, Paweł *
Publikováno v:
In Computational Biology and Chemistry October 2020 88
Autor:
Sikorska-Zimny Kalina, Wójcicka Karolina, Rochmińska Anita, Rutkowski Krzysztof P., Szewczyk Eligia M., Lisiecki Paweł
Publikováno v:
Journal of Horticultural Research, Vol 27, Iss 2, Pp 99-102 (2019)
Parsley leaves (Petroselinum crispum) have long been known for their organoleptic properties. They are widely used in cuisine all over the world in fresh and dried form and also as pharmaceutical raw material. The presented work assessed if the stora
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b9610c5f4ae464ebb3bbcf14401b44b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Folia Microbiologica; Apr2023, Vol. 68 Issue 2, p231-243, 13p
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology; Mar2023, Vol. 54 Issue 1, p159-167, 9p
Publikováno v:
Journal of Inflammation Research.
Anna Lichota,1 Krzysztof Gwozdzinski,2 Eligia M Szewczyk1 1Department of Pharmaceutical Microbiology and Microbiological Diagnostics, Faculty of Pharmacy, Medical University of Lodz, Lodz, Poland; 2Department of Molecular Biophysics, Faculty of Biolo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.