Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Szerdahelyi, Emoke"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Takács, Krisztina, Wiczkowski, Wiesiek, Cattaneo, Stefano, Szerdahelyi, Emőke, Stuknytė, Milda, Casiraghi, Maria Cristina, Nehir El, Sedef, De Noni, Ivano
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods May 2018 44:118-126
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2000 Jan 01. 28(4), 433-442.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23787275
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Enzymatic hydrolysares of mechanically deboned meat (MDM)by-products have long been used as flavouring and functional food ingredients in the food industry and also as the bases of formula foods for special dietary uses. By proteolysis MDM products w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::3697f3fd2d3209624621a4ff1e0ce88b
https://www.bib.irb.hr/798259
https://www.bib.irb.hr/798259
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.