Zobrazeno 1 - 10
of 124
pro vyhledávání: '"Szekács, András"'
There is ample historical and scientifically proven information regarding the health benefits of spice paprika, including favourable physiological effects, anti-oxidant and anti-inflammatory properties. Nonetheless, even though it is consumed in smal
Externí odkaz:
https://library.oapen.org/handle/20.500.12657/49242
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michéli, Erika, Csorba, Ádám, Láng, Vince, Szegi, Tamás, Székács, András, Várszegi, Gábor, Fuchs, Márta, Pásztor, László, Dobos, Endre
Publikováno v:
In Geoderma Regional June 2022 29
Publikováno v:
In Toxicology Reports 2022 9:914-926
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.