Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Szatmári, Ágnes"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Szatmári, Ágnes1,2 (AUTHOR) szatmari.agnes@ttk.hu, Móricz, Ágnes M.1 (AUTHOR), Schwarczinger, Ildikó1 (AUTHOR), Kolozsváriné Nagy, Judit1 (AUTHOR), Alberti, Ágnes3 (AUTHOR), Pogány, Miklós1 (AUTHOR), Bozsó, Zoltán1 (AUTHOR) bozso.zoltan@atk.hu
Publikováno v:
BMC Plant Biology. 3/25/2021, Vol. 21 Issue 1, p1-20. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
van de Velde, Willem, Zehirov, Grigor, Szatmari, Agnes, Debreczeny, Monika, Ishihara, Hironobu, Kevei, Zoltan, Farkas, Attila, Mikulass, Kata, Nagy, Andrea, Tiricz, Hilda, Satiat-Jeunemaître, Beatrice, Alunni, Benoit, Bourge, Mickael, Kucho, Ken-ichi, Abe, Mikiko, Kereszt, Attila, Maroti, Gergely, Uchiumi, Toshiki, Kondorosi, Eva, Mergaert, Peter
Publikováno v:
Science, 2010 Feb . 327(5969), 1122-1126.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40544106
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2007 Jun 01. 35(2), 1345-1348.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45138185
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Szatmári, Ágnes, Móricz, Ágnes M., Schwarczinger, Ildikó, Nagy, Judit Kolozsváriné, Alberti, Ágnes, Pogány, Miklós, Bozsó, Zoltán
Additional file 3. LC–mass spectrometry analysis of the AS MIX reaction in a time course experiment. Relative quantity of AS and new compounds in the reaction mixtures containing 50 μM acetosyringone, 50 μM H2O2, and 0.72 U/ml horseradish peroxid
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::29baedf153aa3642369ccb2e2636b383