Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Szakmár, Katalin"'
Autor:
Engelhardt, Tekla, Szakmár, Katalin, Kiskó, Gabriella, Mohácsi-Farkas, Csilla, Reichart, Olivér
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology March 2018 89:104-109
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tóth, András J.1,2, Szakmár, Katalin3, Dunay, Anna2, Illés, Csaba B.2 illes.b.csaba@gtk.szie.hu, Bittsánszky, András1
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. Apr-Jun2018, Vol. 17 Issue 2, p159-168. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
SUMMARY Salmonellosis is one of the major foodborne diseases causing hundreds of thousands of cases each year in the EU. The EU has implemented an integrated approach to reduce its occurrence. Salmonella (S.) Typhimurium and S. Enteritidis are two ca
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2381::ed0d9d175a58e5f966066a3505efb487
https://hdl.handle.net/10832/3032
https://hdl.handle.net/10832/3032
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.