Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Szőke, Barna Árpád"'
Autor:
Jahnke, Gizella1 (AUTHOR) gyorffyne.jahnke.gizella@uni-mate.hu, Szőke, Barna Árpád1 (AUTHOR) knolmajerne.szigeti.gyongyi@uni-mate.hu, Steckl, Szabina2 (AUTHOR) steckl.szabina@uni-mate.hu, Szövényi, Áron Pál2 (AUTHOR) szovenyi.aron.pal@uni-mate.hu, Knolmajerné Szigeti, Gyöngyi1 (AUTHOR) nemeth.csaba@uni-mate.hu, Németh, Csaba1 (AUTHOR) jenei.botond.gyula@stud.uni-mate.hu, Jenei, Botond Gyula1 (AUTHOR), Nyitrainé Sárdy, Diána Ágnes2 (AUTHOR) nyitraine.sardy.diana.agnes@uni-mate.hu
Publikováno v:
Agronomy. Aug2023, Vol. 13 Issue 8, p1963. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gerőcs, Annamária, Nagy, Tibor, Nemes-Barnás, Katalin, Májer, János, Szőke, Barna Árpád, Kővágó, Róbert, Magalhães, Frederico, Gibson, Brian, Szekeres, András, Juhász, Ákos, Posta, Katalin, Olasz, Ferenc
Publikováno v:
Fermentation
Volume 8
Issue 8
Pages: 416
Volume 8
Issue 8
Pages: 416
Novel wine yeast strains have the potential to satisfy customer demand for new sensorial experiences and to ensure that wine producers have strains that can produce wine as efficiently as possible. In this respect, hybrid yeast strains have recently
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.