Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Székelyhidi, Rita"'
Publikováno v:
In Green Analytical Chemistry December 2024 11
Publikováno v:
In Applied Food Research December 2024 4(2)
Autor:
Giczi, Zsolt, Sik, Beatrix, Kapcsándi, Viktória, Lakatos, Erika, Mrázik, Angéla, Székelyhidi, Rita
Publikováno v:
In Journal of King Saud University - Science January 2024 36(1)
Autor:
Sik, Beatrix, Buzás, Henrietta, Kapcsándi, Viktória, Lakatos, Erika, Daróczi, Fanni, Székelyhidi, Rita
Publikováno v:
In Journal of King Saud University - Science October 2023 35(7)
Publikováno v:
In Heliyon September 2023 9(9)
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 125, p 03006 (2024)
The objective of this study was to evaluate the fermentability of various agricultural raw materials using a novel Liquid State Fermentation (LSF) technique. The formulations were based on protein-rich plant ingredients, such as sunflower, wheat, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c798ab3c4684da192f4a3320b44419e
Publikováno v:
In Heliyon December 2022 8(12)
Autor:
Székelyhidi, Rita, Lakatos, Erika, Sik, Beatrix, Nagy, Ágnes, Varga, Laura, Molnár, Zoltán, Kapcsándi, Viktória
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 March 2022 13
Publikováno v:
In Heliyon April 2021 7(4)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.