Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Syukur, Sumaryati"'
Autor:
Fahmi, Aliyah1, Syukur, Sumaryati2 sumaryatisyukur@sci.unand.ac.id, Chaidir, Zulkarnain2, Melia, Sri3
Publikováno v:
Rasayan Journal of Chemistry. Apr-Jun2024, Vol. 17 Issue 2, p417-424. 8p.
Autor:
Cahyanti, Nirma1 nirmaveterinary2020@gmail.com, Syukur, Sumaryati2 sumaryatisyukur@sci.unand.ac.id, Purwati, Endang1 purwati17@yahoo.co.id, Fitria, Yul3 yulfitria@yahoo.com, Rahmadani, Ibenu3 ibnurahmadani@gmail.com, Subekti, Didik T.4,5 subektididik96@yahoo.com
Publikováno v:
Veterinary World. Dec2023, Vol. 16 Issue 12, p2479-2487. 9p.
Publikováno v:
Biodiversitas: Journal of Biological Diversity; Mar2024, Vol. 25 Issue 3, p1151-1158, 8p
Autor:
Muttaqin, Afdhal1 (AUTHOR) allzputra@gmail.com, Syukur, Sumaryati1 (AUTHOR), Yulkifli, Yulkifli1 (AUTHOR), Alimuddin, Tofrizal1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Electromagnetic Biology & Medicine. 2021, Vol. 40 Issue 1, p41-48. 8p.
Publikováno v:
Biodiversitas: Journal of Biological Diversity; Aug2023, Vol. 24 Issue 8, p4277-4288, 12p
DNA barcoding for the discrimination of Uncaria gambir and closely related species using rbcL genes.
Autor:
Wardi, Epi Supri, Syukur, Sumaryati, Chaidir, Zulkarnain, Jamsari, Jamsari, Zaunit, Muthia Miranda
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2023, Vol. 2730 Issue 1, p1-4, 4p
Autor:
Wardi, Epi Supri, Syukur, Sumaryati, Chaidir, Zulkarnain, Jamsari, Jamsari, Zaunit, Muthia Miranda
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings Online; May 2023, Vol. 2730 Issue: 1 p040004-40007, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
SYUKUR, SUMARYATI, SAFRIZAYANTI, ZULAIHA, SITI, SUPRIWARDI, EPI, FAHMI, AULIA, NURFADILAH, KUNTUM KH, PURWAT, ENDANG
Publikováno v:
Biodiversitas: Journal of Biological Diversity; Mar2022, Vol. 23 Issue 3, p1628-1634, 7p
Publikováno v:
CHEMISTRY PROGRESS; Vol 5, No 2 (2012)
Bakteri asam laktat (BAL) merupakan salah satu mikroorganisme yang terlibat pada fermentasi kakao. Bakteri ini umumnya dapat dimanfaatkan sebagai probiotik yang memberikan keuntungan bagi manusia seperti, menghambat pertumbuhan bakteri patogen, mengh