Zobrazeno 1 - 10
of 24 560
pro vyhledávání: '"Systematic evolution"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yunliang Yang, Chao Duan
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 25, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Background 'Taishuu' has a crisp texture, abundant juice, and sweet flavor with hints of cantaloupe. The availability of mitochondrial genome data of Diospyros species is far from the known number of species. Results The sequencing data were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42a18afddd2647bb9bc2abdada708997
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ashiagbor K; School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, 212013, China., Jayan H; School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, 212013, China., Yosri N; School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, 212013, China., Amaglo NK; Department of Horticulture, Kwame Nkrumah University of Science and Technology, Kumasi, Ghana., Zou X; School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, 212013, China; China Light Industry Key Laboratory of Food Intelligent Detection & Processing, Jiangsu University, Zhenjiang, 212013, China., Guo Z; School of Food and Biological Engineering, Jiangsu University, Zhenjiang, 212013, China; China Light Industry Key Laboratory of Food Intelligent Detection & Processing, Jiangsu University, Zhenjiang, 212013, China. Electronic address: guozhiming@ujs.edu.cn.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Sep 23; Vol. 463 (Pt 3), pp. 141394. Date of Electronic Publication: 2024 Sep 23.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.