Zobrazeno 1 - 10
of 82
pro vyhledávání: '"Sysoeva M. A."'
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 26, Iss 3, Pp 249-256 (2023)
Oat grain is characterized by the presence of a number of biologically active substances that contribute to the normalization of the gastrointestinal tract and maintain vascular health. Oat grains are used in diet food as they do not contain gluten.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a24cdc5a867415e9c3ea3873238ab51
Autor:
UTEBAEVA, A. A., ALIBEKOV, R. S., SYSOEVA, M. A., ORYMBETOVA, G. E., ABLASH, A. A., ABISH, ZH. A.
Publikováno v:
Journal of Almaty Technological University; 2024, Vol. 145 Issue 3, p26-38, 13p
Autor:
Medvedeva, T. M.1,2 (AUTHOR) golova93tanya@gmail.com, Sysoeva, M. V.1,3 (AUTHOR), Lüttjohann, A.4 (AUTHOR), van Luijtelaar, G.5 (AUTHOR), Sysoev, I. V.1,6 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 9/29/2020, Vol. 15 Issue 9, p1-23. 23p.
Autor:
Sysoev, I. V.1,2 (AUTHOR) ivssci@gmail.com, Sysoeva, M. V.1,3 (AUTHOR), Ponomarenko, V. I.1,2 (AUTHOR), Prokhorov, M. D.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Technical Physics Letters. Jul2020, Vol. 46 Issue 7, p710-712. 3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Burmasova, M.1 m-burmasowa@mail.ru, Sysoeva, M.1
Publikováno v:
Pharmaceutical Chemistry Journal. Jul2017, Vol. 51 Issue 4, p292-294. 3p.
Publikováno v:
Russian Journal of Plant Physiology. May2013, Vol. 60 Issue 3, p383-387. 5p. 2 Graphs.