Zobrazeno 1 - 10
of 404
pro vyhledávání: '"Syringol"'
Autor:
Simone Rochfort, Priyanka Reddy, Krishni Fernanado, Zhiqian Liu, Vilnis Ezernieks, German Spangenberg
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101665- (2024)
In a bushfire burning of plant material generates volatile phenolics that may be absorbed by berries and leaves of grapes in nearby vineyards. In grapes these phenolics form glycoconjugates and the undesirable sensory attributes of smoke-exposed grap
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee1ddeb457df42bb932b2e0e35748499
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Inge Huybrechts, Fernanda Rauber, Geneviève Nicolas, Corinne Casagrande, Nathalie Kliemann, Roland Wedekind, Carine Biessy, Augustin Scalbert, Mathilde Touvier, Krasimira Aleksandrova, Paula Jakszyn, Guri Skeie, Rashmita Bajracharya, Jolanda M. A. Boer, Yan Borné, Veronique Chajes, Christina C. Dahm, Lucia Dansero, Marcela Guevara, Alicia K. Heath, Daniel B. Ibsen, Keren Papier, Verena Katzke, Cecilie Kyrø, Giovanna Masala, Esther Molina-Montes, Oliver J. K. Robinson, Carmen Santiuste de Pablos, Matthias B. Schulze, Vittorio Simeon, Emily Sonestedt, Anne Tjønneland, Rosario Tumino, Yvonne T. van der Schouw, W. M. Monique Verschuren, Beatrice Vozar, Anna Winkvist, Marc J. Gunter, Carlos A. Monteiro, Christopher Millett, Renata Bertazzi Levy
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4518b0383ed4ab680e4ebf2be85b959
Autor:
Inge Huybrechts, Fernanda Rauber, Geneviève Nicolas, Corinne Casagrande, Nathalie Kliemann, Roland Wedekind, Carine Biessy, Augustin Scalbert, Mathilde Touvier, Krasimira Aleksandrova, Paula Jakszyn, Guri Skeie, Rashmita Bajracharya, Jolanda M. A. Boer, Yan Borné, Veronique Chajes, Christina C. Dahm, Lucia Dansero, Marcela Guevara, Alicia K. Heath, Daniel B. Ibsen, Keren Papier, Verena Katzke, Cecilie Kyrø, Giovanna Masala, Esther Molina-Montes, Oliver J. K. Robinson, Carmen Santiuste de Pablos, Matthias B. Schulze, Vittorio Simeon, Emily Sonestedt, Anne Tjønneland, Rosario Tumino, Yvonne T. van der Schouw, W. M. Monique Verschuren, Beatrice Vozar, Anna Winkvist, Marc J. Gunter, Carlos A. Monteiro, Christopher Millett, Renata Bertazzi Levy
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
BackgroundEpidemiological studies have demonstrated an association between the degree of food processing in our diet and the risk of various chronic diseases. Much of this evidence is based on the international Nova classification system, which class
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2d827b4d78b4e6a8d95968523cc7e03
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kavimonica Venkatesan, J.V. Jayarama Krishna, S. Anjana, Parasuraman Selvam, Ravikrishnan Vinu
Publikováno v:
Catalysis Communications, Vol 148, Iss , Pp 106164- (2021)
This study is focused on understanding the hydrodeoxygenation (HDO) kinetics of pyrolysates from lignin such as phenol, guaiacol and syringol over H-ZSM-5 catalyst. The major products from syringol were guaiacol, phenol, anisole, cresol, benzene, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09c2686e53dd4d459e0b37d4d0af8e33
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food and Bioproducts Processing. 137:200-213
An original pathway to renewable production of phenol-rich bio-oil by fast pyrolysis of pretreated olive pomace (OP) was researched. However, inherent inorganic elements (especially alkali and alkaline earth metals) in biomass feedstocks largely modi