Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Synovec, R. E."'
Publikováno v:
Journal of chromatography. A. 1662
The volatile fraction of food, also called the food volatilome, is increasingly used to develop new fingerprinting approaches. The characterization of the food volatilome is important to achieve desired flavor profiles in food production processes, o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bramanti, E., Ferri, F., Raspi, G., Lampugnani, L., Spinetti, M. Carla, Miller, K. E., Synovec, R. E.
Publikováno v:
Talanta; 2001, Vol. 54 Issue: 2 p343-349, 7p
Publikováno v:
Talanta; 2001, Vol. 55 Issue: 3 p551-560, 10p
Autor:
Miller, K. E., Synovec, R. E.
Publikováno v:
Analytica Chimica Acta; May 2000, Vol. 412 Issue: 1-2 p149-160, 12p
Publikováno v:
Talanta; 2000, Vol. 51 Issue: 6 p1205-1212, 8p
Autor:
Miller, K. E., Synovec, R. E.
Publikováno v:
Talanta; 2000, Vol. 51 Issue: 5 p921-933, 13p
Publikováno v:
Talanta; 1998, Vol. 45 Issue: 6 p1193-1203, 11p
Publikováno v:
Journal of Chromatography A; 1998, Vol. 806 Issue: 2 p239-250, 12p
Publikováno v:
Journal of Chromatography B: Biomedical Sciences and Applications; 1997, Vol. 693 Issue: 1 p31-41, 11p