Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Symplectoteuthis oualaniensis"'
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 7, p 1646 (2021)
Herein, the effects of boiling (BO), steaming (ST), and sous vide (SV) on the hydration characteristics, structural properties, and volatile profile of squid (Symplectoteuthis oualaniensis) mantle muscle (SMM) were investigated. Three cooking methods
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/345cef0ee4f84588ac2e28e51ad6aa11
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 7
Foods, Vol 10, Iss 1646, p 1646 (2021)
Volume 10
Issue 7
Foods, Vol 10, Iss 1646, p 1646 (2021)
Herein, the effects of boiling (BO), steaming (ST), and sous vide (SV) on the hydration characteristics, structural properties, and volatile profile of squid (Symplectoteuthis oualaniensis) mantle muscle (SMM) were investigated. Three cooking methods
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Conservation Genetics Resources. 7:161-163
The purpleback flying squid (Symplectoteuthis oualaniensis) is a pelagic squid that is facing the serious threat of large-scale commercial exploitation in the South China Sea. In this study, microsatellites were developed for the first time in this s
Autor:
Minoru Isobe, Hiroyuki Takahashi
Publikováno v:
Chemistry Letters. 23:843-846
The photoprotein in the luminous squid, Symplectoteuthis oualaniensis, was extracted in high salt solutions at low temperatures. It was partially purified to show bioluminescence when warmed to room temperature. To the resulting protein solution afte
Autor:
Minoru Isobe, Hiroyuki Takahashi
Publikováno v:
Bioorganic & Medicinal Chemistry Letters. 3:2647-2652
Thechromophore in the luminous squid, Symplectoteuthis oualaniensis , was identified to be dehydrocoelenterazine. This chromophore exists as conjugate adduct in the photoprotein.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.