Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Sykut‐Domańska, Emilia"'
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 66, Iss 1, Pp 51-56 (2016)
The distribution of a fraction of soluble dietary fibre (1,3)(1,4)-β-D-glucans was depicted in selected Polish oat grains (Avena sativa L.). Localisation of β-glucans within the grains was visualised by the light microscopy with Calcofluor white as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1753b274d174479bdcdc17a019b2269
Autor:
Sykut‐Domańska, Emilia1 (AUTHOR), Zarzycki, Piotr1 (AUTHOR) piotr.zarzycki@up.lublin.pl, Sobota, Aldona1 (AUTHOR), Teterycz, Dorota1 (AUTHOR), Wirkijowska, Anna1 (AUTHOR), Blicharz‐Kania, Agata2 (AUTHOR), Andrejko, Dariusz2 (AUTHOR), Mazurkiewicz, Jarosław1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jul2020, Vol. 44 Issue 7, p1-9. 9p.
Publikováno v:
Journal of Food and Nutrition Research. 7:656-661
The survey was conducted to assess health-related behaviours of women diagnosed with chronic lymphocytic thyroiditis also known as Hashimoto's disease. A correlation was found between the respondents' age and the body mass index. The presence of como
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science.
Type 2 diabetes has become one of the major health problems of the modern world. It is assumed that environmental factors have a significant impact on the development of the disease, and great importance is ascribed to the diet, which can be modified
Autor:
Michalak-Majewska, Monika, Teterycz, Dorota, Muszyński, Siemowit, Radzki, Wojciech, Sykut-Domańska, Emilia
Publikováno v:
PLoS ONE; 1/27/2020, Vol. 15 Issue 1, p1-15, 15p