Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Sychev, R.V."'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 66, p 07001 (2023)
A study was made of the possibility of using lupine flour, produced from the seeds of blue lupine and white lupine, in the production of pasta. The possibility of using lupine flour in an amount of up to 15% by weight of durum wheat flour for pasta o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b9bc53de0074b1995b7c0f5395fa310
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 1, Pp 182-190 (2018)
The modern trends in the field of food quality management place emphasis on ensuring the traceability and systemic control of the parameters of the life cycle of products. ISO 9000 international standards recommend a process approach for these purpos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e6c5cf23cdd4df1a11c7eb1d1ed9963
Осмоловский Павел Дмитриевич, аспирант кафедры технологии хранения и переработки плодов и овощей, Российский государственный аграрный
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::454d5ccf69e2a9f1a08fb0f2ad406f97
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/41047
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/41047
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.