Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Syarifah Sharfina"'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 127, p 01005 (2024)
The development of newfound functional foods is a key driver of innovation in the food industry, aiming to meet the growing demand and expectations of consumers for healthier options. Microgreens are gaining popularity as functional foods due to thei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60ca5f38f6094d95a2c2c0617318e1d3
Autor:
Ayeronfe Fadilah, Kassim Angzzas, Hung Patricia, Ishak Nadiah, Syarifah Sharfina, Aripin Ashuvila
Publikováno v:
Environmental and Climate Technologies, Vol 23, Iss 1, Pp 111-121 (2019)
Maximum utilization of lignocellulosic biomass is contingent upon degrading the recalcitrant lignin polymer. Conventional methods employed in delignification require high inputs of energy and chemicals, resulting in the release of highly toxic efflue
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38907a3ca71c4c83b1c182cdc2e2ad30
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Syarifah, Sharfina Mutia, Mohd Kassim, Angzzas Sari, Mohd Aripin, Ashuvila, Chan, Chee Ming, Zainulabidin, Muhd Hafeez, Ishak, Nadiah, Siswanto, Waluyo Adi
Publikováno v:
In Data in Brief June 2021 36