Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Swetha Senthilkumar"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Nanoscience. 12:225-236
Autor:
Prathyusha, Cota, Sayantani, Saha, Shailvi, Tewari, Abhirami, Sasikumar, Yashwant, Saran, M., Swetha, Senthilkumar, Sheik, Mohideen, Sahabudeen
Publikováno v:
Hazardous Waste Management
Acrylamide is an organic water-soluble compound and a vinyl-substituted primary amide. It is well known for its toxic effects on humans. This chemical may lead to neurodegenerative disorders like Alzheimer’s and Parkinson’s. It is exposed to huma
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f5e54eb9ca109a39e034ba01a7ddc752
https://doi.org/10.5772/intechopen.102607
https://doi.org/10.5772/intechopen.102607
Autor:
Sahabudeen Sheik Mohideen, Pallavi Dan, Abhinaya Swaminathan, Swetha Senthilkumar, V. P. Narayanan Nampoothri
Publikováno v:
Environmental Chemistry for a Sustainable World ISBN: 9783030777944
Acrylamide, a water-soluble vinyl polymer, is a common environmental toxin present in several industrial effluents and most importantly in high-temperature cooked foods like potato chips, meat, cookies, etc. Studies conducted over a decade have revea
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b696bdb81e346b551388aa76d0e42521
https://doi.org/10.1007/978-3-030-77795-1_7
https://doi.org/10.1007/978-3-030-77795-1_7
Autor:
Sayooj Madhusoodanan, Sahabudeen Sheik Mohideen, Vignesh Sundararajan, Suyash Sharma, Pallavi Dan, Siddhi Shree Shankar, Malini Sundar, Swetha Senthilkumar, Rakshika Raveendran
Publikováno v:
Journal of Hazardous Materials. 394:122533
Acrylamide, an environmental pollutant, is known to occur in food substances cooked at high temperatures. Studies on various models indicate acrylamide to cause several physiological conditions such as neuro- and reproductive toxicity, and carcinogen