Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Sweetzyme IT"'
Autor:
Mi Na Choi, Kyung-Chul Shin, Dae Wook Kim, Baek-Joong Kim, Chang-Su Park, Soo-Jin Yeom, Yeong-Su Kim
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 9 (2021)
Rare sugars are regarded as functional biological materials due to their potential applications as low-calorie sweeteners, antioxidants, nucleoside analogs, and immunosuppressants. D-Allose is a rare sugar that has attracted substantial attention in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa38ac60fee4435eb6168e587904c7aa
Autor:
Chang-Su Park, Dae Wook Kim, Mi Na Choi, Kyung-Chul Shin, Yeong-Su Kim, Baek-Joong Kim, Soo-Jin Yeom
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 9 (2021)
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology
Rare sugars are regarded as functional biological materials due to their potential applications as low-calorie sweeteners, antioxidants, nucleoside analogs, and immunosuppressants. D-Allose is a rare sugar that has attracted substantial attention in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
DYNA, Volume: 76, Issue: 160, Pages: 121-130, Published: DEC 2009
El presente trabajo tuvo como objetivo la producción y evaluación del rendimiento de jarabes de fructosa a nivel de laboratorio, a partir de jarabes de glucosa obtenidos por medio de hidrólisis enzimática de almidones extraídos de dos variedades
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______618::151331ddfd3ecefa18d46d458f922670
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0012-73532009000400011&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0012-73532009000400011&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Repositorio UN
Universidad Nacional de Colombia
instacron:Universidad Nacional de Colombia
Universidad Nacional de Colombia
instacron:Universidad Nacional de Colombia
El presente trabajo tuvo como objetivo la producción y evaluación del rendimiento de jarabes de fructosa a nivel de laboratorio, a partir de jarabes de glucosa obtenidos por medio de hidrólisis enzimática de almidones extraídos de dos variedades
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::87f781118e5666f91772705842c11455
http://bdigital.unal.edu.co/17871/
http://bdigital.unal.edu.co/17871/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.