Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Sweetness exposure"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carina Müller, Claire Chabanet, Gertrude G. Zeinstra, Gerry Jager, Camille Schwartz, Sophie Nicklaus
Publikováno v:
British Journal of Nutrition 129 (2023) 8
British Journal of Nutrition, 129(8), 1462-1472
British Journal of Nutrition, 129(8), 1462-1472
Infants become increasingly exposed to sweet-tasting foods in their first year of life. However, it is still unclear whether repeated exposure to sweet taste is linked to infants’ sweetness liking during this period. Making use of data from the OPA
Autor:
Paul M. Wise, John E. Hayes, Gary K. Beauchamp, David J. Baer, Katherine M. Appleton, Kees de Graaf, David M. Klurfeld, Johanna T. Dwyer, Richard D. Mattes, Paula R Trumbo, John D. Fernstrom
Publikováno v:
Advances in Nutrition
Advances in nutrition (Bethesda, Md.) 12 (2020) 2
Advances in nutrition (Bethesda, Md.), 12(2), 343-354
Advances in nutrition (Bethesda, Md.) 12 (2020) 2
Advances in nutrition (Bethesda, Md.), 12(2), 343-354
Various global public health agencies recommend minimizing exposure to sweet-tasting foods or beverages. The underlying rationale is that reducing exposure to the perception of sweet tastes, without regard to the source of sweetness, may reduce prefe
Autor:
Divert-Henin, Camille
Il a été largement démontré que la saveur sucrée était la saveur la plus appréciée chez les nouveau-nés et que cette attirance demeurait élevée tout au long de l’enfance et de l’adolescence. Il semble primordial de mieux caractériser
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2015DIJOS082/document
Autor:
Divert Hénin, Camille
Publikováno v:
Alimentation et Nutrition. Université de Bourgogne Franche-Comté (COMUE), 2015. Français
Numéro national NNT : 2015DIJOS082.; It has been widely demonstrated that infants have a higher preference for sweetness than for any other tastes and that sweetness attraction remain high throughout childhood and adolescence. Therefore, better char
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______177::3e9eae6361c4dda9c573a05107407239
https://hal.inrae.fr/tel-02800383
https://hal.inrae.fr/tel-02800383
Autor:
Divert-Henin, Camille
Publikováno v:
Alimentation et Nutrition. Université de Bourgogne, 2015. Français. ⟨NNT : 2015DIJOS082⟩
Alimentation et Nutrition. Université de Bourgogne, 2015. Français. 〈NNT : 2015DIJOS082〉
Alimentation et Nutrition. Université de Bourgogne, 2015. Français. 〈NNT : 2015DIJOS082〉
It has been widely demonstrated that infants have a higher preference for sweetness than for any other tastes and that sweetness attraction remain high throughout childhood and adolescence. Therefore, better characterizing children’s eating behavio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6a6fedd5d1cdc5bb71d774fbff619d3e
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-01466924/file/these_A_DIVERT-HENIN_Camille_2015.pdf
https://tel.archives-ouvertes.fr/tel-01466924/file/these_A_DIVERT-HENIN_Camille_2015.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.