Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"Sweetness exposure"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Čad, Eva M.1 (AUTHOR) eva.cad@wur.nl, Tang, Claudia S.2 (AUTHOR), de Jong, Hanne B. T.1 (AUTHOR), Mars, Monica1 (AUTHOR), Appleton, Katherine M.2 (AUTHOR), de Graaf, Kees1 (AUTHOR)
Publikováno v:
BMC Public Health. 1/11/2023, Vol. 23 Issue 1, p1-19. 19p. 3 Color Photographs, 2 Diagrams, 8 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eva M. Čad, Claudia S. Tang, Hanne B. T. de Jong, Monica Mars, Katherine M. Appleton, Kees de Graaf
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 23, Iss 1, Pp 1-19 (2023)
Abstract Background Several health organizations recommend lowering the consumption of sweet-tasting foods. The rationale behind this recommendation is that a lower exposure to sweet foods may reduce preferences for sweet tasting foods, thus lowering
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f91bba8e676040eca309f827dccb4655
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carina Müller, Claire Chabanet, Gertrude G. Zeinstra, Gerry Jager, Camille Schwartz, Sophie Nicklaus
Publikováno v:
British Journal of Nutrition 129 (2023) 8
British Journal of Nutrition, 129(8), 1462-1472
British Journal of Nutrition, 129(8), 1462-1472
Infants become increasingly exposed to sweet-tasting foods in their first year of life. However, it is still unclear whether repeated exposure to sweet taste is linked to infants’ sweetness liking during this period. Making use of data from the OPA
Publikováno v:
In Appetite 1 December 2022 179
Autor:
Mueller, Carina, Chabanet, Claire, Schwartz, Camille, Zeinstra, Gertrude G., Jager, Gerry, Nicklaus, Sophie
Publikováno v:
In Appetite 1 December 2022 179
Autor:
Mueller, Carina, Nicklaus, Sophie
Background and rationale Previous research suggests that repeated exposure to sweetness is linked to a maintained or increased liking for sweet taste (Pepino & Mennella 2005; Beauchamp & Moran 1982; Beauchamp & Moran 1984). Further, more frequent exp
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8b7b82485213fdb186935bfb32af50ea
Background: Infants become increasingly exposed to sweet-tasting foods in their first year of life. However, it is still unclear whether repeated exposure to sweet taste is linked to infants’ sweetness liking during this period. Making use of data
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3711::711beca03dd7f58b9c49c0ae8b02873c
https://hal.inrae.fr/hal-03836958
https://hal.inrae.fr/hal-03836958