Zobrazeno 1 - 10
of 809
pro vyhledávání: '"Sweet orange juice"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sidlagatta, Vishnuvardhan1 vishnuvardhans@angrau.ac.in, Chilukuri, Satyanarayana Veera Venkata2, Dasi, Smith Danie1, Devana, Bhaskararao1, Rangaswamy, Lakshmipathy3
Publikováno v:
Agricultural Engineering International: CIGR Journal. Jun2023, Vol. 25 Issue 2, p222-234. 13p.
Sweet Orange Juice Processing By-Product Extracts: A Caries Management Alternative to Chlorhexidine.
Autor:
Saha, Suvro1,2 (AUTHOR) suvrosaha@gmail.com, Boesch, Christine1 (AUTHOR), Maycock, Joanne1 (AUTHOR), Wood, Simon2 (AUTHOR), Do, Thuy2 (AUTHOR) n.t.do@leeds.ac.uk
Publikováno v:
Biomolecules (2218-273X). Nov2023, Vol. 13 Issue 11, p1607. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biomolecules, Vol 13, Iss 11, p 1607 (2023)
Dental caries is one of the most prevalent chronic diseases globally in both children and adults. This study investigated the potential of industrial sweet orange waste extracts (ISOWE) as a substitute for chlorhexidine (CHX) in managing dental carie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c51dc12a250940f990252271410dc71a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vishnuvardhan Sidlagatta, Satyanarayana Veera Venkata Chilukuri, Bhaskara Rao Devana, Smith Daniel Dasi, Lakshmipathy Rangaswamy
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 63 (2020)
Abstract Sweet orange juice is an important part of diet since it is nutritious beverage offering good taste and play significant part in a healthy diet. High hygroscopicity, thermo-plasticity and presence of low molecular weight components in sweet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67691bc392274c2cae2770b2a799b239
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.