Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Swamy G S K"'
Publikováno v:
Journal of Horticultural Sciences, Vol 17, Iss 1 (2022)
A research study was carried out to develop a RTS beverage by exploiting the nutritional and organoleptic properties of bael fruit pulp. Six treatment combinationsof bael RTS with 10, 15 and 20% of pulp concentration and 10 and 15°B of TSS were prep
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ab5cc574aef47dd98bac0ba23406958
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Singh, Y. Somi, Swamy, G. S. K.
Publikováno v:
International Journal of Minor Fruits, Medicinal & Aromatic Plants; 2021, Vol. 7 Issue 2, p73-78, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mycorrhiza News; Apr2010, Vol. 22 Issue 1, p6-11, 6p