Zobrazeno 1 - 10
of 244
pro vyhledávání: '"Swallow, DM"'
Autor:
Warinner, Christina, Hendy, Jessica Ruth, Speller, Camilla Filomena, Cappellini, Enrico, Fischer, Roman, Trachsel, Christian, Arneborg, J, Lynnerup, N., Craig, Oliver Edward, Swallow, DM, Fotakis, Anna, Christensen, RJ, Olsen, JV, Liebert, A, Montalva, N, Fiddyment, Sarah, Charlton, Sophy Jessica Laura, Mackie, Meaghan, Canci, A, Bouwman, Abigail, Rühli, Frank, Gilbert, M. Thomas P., Collins, Matthew James
Publikováno v:
Warinner, C, Hendy, J, Speller, C, Cappellini, E, Fischer, R, Trachsel, C, Arneborg, J, Lynnerup, N, Craig, O E, Swallow, D M, Fotakis, A K, Jersie-Christensen, R R, Olsen, J V, Liebert, A, Montalva, N, Fiddyment, S, Charlton, S, Mackie, M E, Canci, A, Bouwman, A, Rühli, F, Gilbert, M T P & Collins, M J 2014, ' Direct evidence of milk consumption from ancient human dental calculus ', Scientific Reports, vol. 4, 7104 . https://doi.org/10.1038/srep07104
Scientific Reports
Scientific Reports, 4
Warinner, C, Hendy, J, Speller, C, Cappellini, E, Fischer, R, Trachsel, C, Arneborg, J, Lynnerup, N, Craig, O E, Swallow, D M, Fotakis, A, Christensen, R J, Olsen, J V, Liebert, A, Montalva, N, Fiddyment, S, Carlton, S, Mackie, M, Canci, A, Bouwman, A, Rühli, F, Gilbert, M T P & Collins, M J 2015, ' Direct evidence of milk consumption from ancient human dental calculus ', Scientific Reports .
Scientific Reports
Scientific Reports, 4
Warinner, C, Hendy, J, Speller, C, Cappellini, E, Fischer, R, Trachsel, C, Arneborg, J, Lynnerup, N, Craig, O E, Swallow, D M, Fotakis, A, Christensen, R J, Olsen, J V, Liebert, A, Montalva, N, Fiddyment, S, Carlton, S, Mackie, M, Canci, A, Bouwman, A, Rühli, F, Gilbert, M T P & Collins, M J 2015, ' Direct evidence of milk consumption from ancient human dental calculus ', Scientific Reports .
Milk is a major food of global economic importance, and its consumption is regarded as a classic example ofgene-culture evolution. Humans have exploited animal milk as a food resource for at least 8500 years, but theorigins, spread, and scale of dair
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::56a65dda4a64f571175b2cbc735bb6f1
https://www.repository.cam.ac.uk/handle/1810/285860
https://www.repository.cam.ac.uk/handle/1810/285860
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.