Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Svetlana Dogo"'
Autor:
Krstić, Marko, Stupar, Miloš, Đukić-Ćosić, Danijela *, Baralić, Katarina, Mračević, Svetlana Đogo
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2021 104
Autor:
Krstić, Marko, Manić, Luka, Martić, Nikola, Vasiljević, Dragana, Mračević, Svetlana Đogo, Vukmirović, Saša, Rašković, Aleksandar
Publikováno v:
In European Journal of Pharmaceutical Sciences 1 July 2020 150
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Natural Medicines
Trace and major elements were determined in medicinal herbs (Cynara scolymus, Matricaria chamomilla, Artemisia absinthium L., Achillea millefolium, and Inula britannica) as well as in rhizosphere soil samples. Based on the results obtained after micr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c8f29767272c847d84cf8ef25ca65234
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/3461
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/3461
Publikováno v:
Talanta
The concentrations of Cu, Zn, Mn, Fe, K, Ca, Mg, Al, Ba and B in 26 herbal drugs of special importance in phytopharmacywere studied. Flame atomic absorption and emission spectrometry (FAAS, FAES), as well as inductively coupled plasma atomic emission
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::46e6bde0e63e96e32da70cfb99e27857
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/577
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/577
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Serbian Chemical Society, Vol 76, Iss 1, Pp 143-153 (2011)
Mentha piperita L. (Lamiaceae) was cultivated under the controlled laboratory conditions in the presence of varying levels of trivalent and hexavalent chromium in order to determine its capacity to control chromium uptake and its tolerance limit. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dae69552ce414197bdbdf871620d2943
Autor:
Kašanin-Grubin, Milica, Hukić, Emira, Bellan, Michal, Bielak, Kamil, Bosela, Michal, Coll, Lluis, Czacharowski, Marcin, Gajica, Gordana, Giammarchi, Francesco, Gömöryová, Erika, Del Rio, Miren, Dinca, Lucian, Đogo-Mračević, Svetlana, Klopčić, Matija, Mitrović, Suzana, Pach, Maciej, Ranđelović, Dragana, Ruiz-Peinado, Ricardo, Skrzyszewski, Jerzy, Orlić, Jovana, Štrbac, Snežana, Stojadinović, Sanja, Tonon, Giustino, Tosti, Tomislav, Uhl, Enno, Veselinović, Gorica, Veselinović, Milorad, Zlatanov, Tzvetan, Tognetti, Roberto
Publikováno v:
Canadian Journal of Forest Research
1 Pág. Instituto de Ciencias Forestales (ICIFOR)
Please note that the author name Bielak was spelled incorrectly in the original publication. Also, the affiliation for author Milorad Veselinovíc was incorrect; it should be Institute of Forestr
Please note that the author name Bielak was spelled incorrectly in the original publication. Also, the affiliation for author Milorad Veselinovíc was incorrect; it should be Institute of Forestr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5f32ce872a41c10d7fe33a82ae6a9223
http://hdl.handle.net/10261/296702
http://hdl.handle.net/10261/296702