Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"Sveinsdóttir, Kolbrún"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gärtner, Ann-Kristin, Matullat, Imke, Genuttis, Darleen, Engelhardt, Sarah, Sveinsdóttir, Kolbrún, Jun Niimi, Rusu, Alexandru
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems; 2024, p01-11, 11p
Autor:
Sveinsdóttir, Kolbrún, Valsdóttir, Þóra, Ólafsdóttir, Aðalheiður, Jónudóttir, Eva Margrét, Arason, Sigurjón
Til að styrkja stöðu saltfisksins, með sína löngu hefð, sögu og tengsl við norræn lífsviðurværi, er mikilvægt að efla virðiskeðjuna í heild sinni, frá framleiðendum og smásöluaðilum, til matreiðslufólks og neytenda. Markmið
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3a40d415bef7c80d15153d5932811980
Autor:
Banovic, Marija, Arvola, Anne, Pennanen, Kyösti, Duta, Denisa E., Sveinsdóttir, Kolbrún, Sozer, Nesli, Grunert, Klaus G
Publikováno v:
Banovic, M, Arvola, A, Pennanen, K, Duta, D E, Sveinsdóttir, K, Sozer, N & Grunert, K G 2022, ' A taste of things to come : Effect of temporal order of information and product experience on evaluation of healthy and sustainable plant-based products ', Frontiers in Nutrition, vol. 9, 983856 . https://doi.org/10.3389/fnut.2022.983856
Banovic, M, Arvola, A, Pennanen, K, Duta, D E, Sveinsdóttir, K, Sözer, N & Grunert, K G 2022, ' A taste of things to come: Effect of temporal order of information and product experience on evaluation of healthy and sustainable plant-based products ', Frontiers in Nutrition, vol. 9, 983856 . https://doi.org/10.3389/fnut.2022.983856
Banovic, M, Arvola, A, Pennanen, K, Duta, D E, Sveinsdóttir, K, Sözer, N & Grunert, K G 2022, ' A taste of things to come: Effect of temporal order of information and product experience on evaluation of healthy and sustainable plant-based products ', Frontiers in Nutrition, vol. 9, 983856 . https://doi.org/10.3389/fnut.2022.983856
Current patterns of meat consumption are considered unsustainable. Plant-based products are presented as a solution. However, while some plant-based products thrive, others do not make the cut due to the information “framing” effect issues relate
Autor:
Karlsdottir, Magnea G., Sveinsdottir, Kolbrun, Kristinsson, Hordur G., Villot, Dominique, Craft, Brian D., Arason, Sigurjon
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 August 2014 156:234-242
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Margeirsson, Björn, Pálsson, Halldór, Popov, Viktor, Gospavic, Radovan, Arason, Sigurjón, Sveinsdóttir, Kolbrún, Jónsson, Magnús þór
Publikováno v:
In International Journal of Refrigeration August 2012 35(5):1318-1326
Autor:
Reykdal, Ólafur, Farid, Didar, Sveinsdóttir, Kolbrún, Ólafsdóttir, Aðalheiður, Þorkelsson , Guðjón
VerkefninuBætt gæði, geymsluþol og minni sóun í virðiskeðju íslensks grænmetisvar ætlað að efla grænmetisgeirann á Íslandi með nýrri þekkingu og styðja við aukna framleiðslu á grænmeti af miklu gæðum. Meginviðfangsefni verk
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::31f59aa1da4b38906a8c05128d7e1557
Autor:
Arvola, Anne, Kulju, Minna, Pennanen, Kyösti, Matullat, Imke, Sveinsdóttir, Kolbrún, Briem, Helgi, Paasi, Jaakko
Consumers’ food habits are changing towards healthier and more sustainable food solutions. This, combined with an increased demand of proteins for food and feed, has resulted in a high interest towards protein sources that are alternative to curren
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ca09d0f349c7c1669e5d658f969b5e91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.