Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Suwonsichon, Thongchai"'
Autor:
Ruangratanakorn, Jittima, Suwonsichon, Thongchai *, Kasemsumran, Sumaporn, Thanapase, Warunee
Publikováno v:
In Vibrational Spectroscopy January 2020 106
Autor:
Bell, Brandon, Adhikari, Koushik, Chambers, Edgar, IV, Cherdchu, Panat, Suwonsichon, Thongchai
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2011, Vol. 41, Issue 4, pp. 268-277.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00346651111151401
Autor:
Suwonsichon, Thongchai
Publikováno v:
Doctoral Dissertations Available from Proquest.
This work is an investigation of the effects of bed volumes and moisture contents on the textural properties of puff cereals. The first study, two commercial puffed cereals were compressed both individually and in cells of different diameters and hei
Externí odkaz:
https://scholarworks.umass.edu/dissertations/AAI9920656
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tipkanon, Sriwiang, Chompreeda, Penkwan, Haruthaithanasan, Vichai, Suwonsichon, Thongchai, Prinyawiwatkul, Witoon, Xu, Zhimin
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry; 20240101, Issue: Preprints