Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Suwannaporn S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boonpeng S; Department of Functional Food and Nutrition, Faculty of Agro-Industry, Prince of Songkla University Hat Yai, Songkhla, 90112, Thailand., Siripongvutikorn S; Department of Food Technology, Faculty of Agro-Industry, Prince of Songkla University Hat Yai, Songkhla, 90112, Thailand., Sae-Wong C; Department of Functional Food and Nutrition, Faculty of Agro-Industry, Prince of Songkla University Hat Yai, Songkhla, 90112, Thailand., Sutthirak P; Aquatic Animal Biotechnology Research Center, Faculty of Science and Industrial Technology, Prince of Songkla University Mueang, Suratthani, 84000, Thailand.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2014 Nov; Vol. 2 (6), pp. 792-801. Date of Electronic Publication: 2014 Oct 06.