Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Suvorov, O.A."'
The level of scientific and technical literature related to the research topic is analyzed. Unexplored areas in the technique and technology for the production of culinary products from organic raw materials of poultry subjected to traditional and ne
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ff9d75ccdf61530ba6a10e4acde9a547
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Suvorov, O.A., Panait, A.I., Voloshaninova, S.Yu., Kuznetsov, A.L., Ipatova, L.G., Pogorelov, A.G.
Суворов Олег Александрович, кандидат технических наук, сотрудник лаборатории функциональной микроскопии биоструктур, Институт теорет
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::99ef6899a3389121a113deee269bc656
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/00001.74/45207
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/00001.74/45207
Погорелова Мария Александровна, кандидат биологических наук, старший научный сотрудник лаборатории функциональной микроскопии биосис
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::5ab7a873861e8174ffaef496c4bccf77
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/44971
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/44971
Publikováno v:
International Journal of Pharmaceutical Research & Allied Sciences; 2020, Vol. 9 Issue 3, p125-130, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.